Telefonszámunk

24/401-564; 30/555-80-69

Nyitvatartás

H-P: 7.00 - 16:30; Sz: 7:00 - 13:00

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Csempe, Padlólap

  Vezető európai csempe és padlólap gyártók termékei széles választékban, kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Széleskörű stílus és méretválaszték, megoldások a
  Read More
 • Szaniter áruk

  Az egyszerűtől az exkluzívig széles választékban rendelhetők, wc kagylók, mosdótálak, komplett fürdőszoba bútorok, fürdőkádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanyajtók.  Főbb partnereink:     
  Read More
 • Segédanyagok, Kemikáliák

  A burkoláshoz szükséges teljes körű termékválasztékkal állunk rendelkezésükre   Csempe ragasztók /Weber - Standard,Flexibilis,S1/, Mapei és Technocolor fugák, alapozók és tapadóhidak,
  Read More
 • Szerszámok

  Burkoló szerszámok és szerszám kiegészítők nagy válsztéka   Csempevágók és tartozékaik, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők,
  Read More
 • Élvédők, Burkolatváltók, Profilok

  Fém és műanyag élvédők, lépcső és speciális él profilok óriási szín és méretválasztékban, raktárról... Élvédők és burkolatváltók a burkolás utolsó lépéseihez!
  Read More
 • Szalagparketták

  Több vezető márka termékei óriási választékban…
  Read More
Fém és műanyag élvédők, lépcső és speciális él profilok óriási szín és méretválasztékban, raktárról...

Élvédők és burkolatváltók a burkolás utolsó lépéseihez!

élvédők és burkolatváltókA burkoláshoz nem hiányozhat egyetlen kiegészítő, szerszám vagy alapanyag sem, különben a munka egyszerűen csak silány lesz. Aki burkolással foglalkozik vagy saját maga vág bele az otthoni barkácsolásba, felújításba, annak szüksége lesz a minőségi munkához élvédőkre és burkolatváltókra is.

Mire valók pontosan az élvédők és burkolatváltók, miért kellenek a szép és színvonalas burkolás kivitelezéséhez? Élvédők és burkolatváltók egyaránt kihagyhatatlanok és a hideg és  a meleg burkolás elkészítéséhez is. Az élvédők funkcióját a nevük alapján is ki lehet találni. Az élekre kell őket rögzíteni. Két felület találkozásánál szépen elfedik az éleket, amellett, hogy esztétikus, színben harmonizáló kiegészítők, a balesetektől is védenek. Az éles burkolat elemek találkozásánál szépen kivédik a karcolásokat, vágásokat. A burkolatot is óvják a sérüléstől, megakadályozzák azt is, hogy egy óvatlan mozdulat miatt lepattanjon a széle. Az élvédők mindenféle csempe, járólap lerakásánál szükségesek és felhasználhatóak. Fürdőszoba, konyha, lépcső, padló burkolásánál ne feledkezzünk meg az élvédőkről, ha nem szeretnénk félkész munkát végezni.

A másik kiegészítő a burkolatváltó, ami egy olyan profil, amit két különböző alapanyagú burkolat találkozásánál helyezkedik el. Annak érdekében, hogy az anyagok találkozásánál meglegyen az átmenet és az élek ne maradjanak csupaszon, a burkolatváltóra is szükség van. Nemcsak esztétikusabb lesz így a burkolatok találkozása, de a profil abban is segít, hogy a szintkülönbségeket kiküszöbölje, illetve a megmaradt réseket elfedje, sőt, akár küszöb is válhat belőle.

Az élvédők és burkolatváltók széles választékát találja kínálatunkban. Keressen minket bizalommal és vásároljon élvédőt és burkolatváltót, ha burkolást tervez! Az élvédők és burkolatváltók nagyon jó áron kaphatóak, minőségi termékek.

Amennyiben szüksége van tájékoztatásra, kérdése van, akkor csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk. A weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén keressen minket bizalommal!

Élvédőkre lenne szüksége? Nálunk megteheti!

élvédőkÉpítkezik, vagy felújítja az otthonát? Akkor előbb, vagy utóbb szüksége lesz élvédőkre is! Kínálatunkban többféle élvédőt is találhat, és egyszerűen szerezheti be az önnek leginkább megfelelő típust.

Egy építkezés, illetve felújítás sosem egyszerű, hiszen számtalan dologra kell odafigyelni annak érdekében, hogy a végeredmény a legapróbb részletekig tökéletes legyen. Ugyanígy fontos a minőség is, hiszen silány alapanyagból nem készülhet tökéletes termék, és ez igaz az ingatlanokra is. Persze a munka minősége határozza meg, hogy milyen lesz az elkészült ház, vagy lakás, de erre rá is lehet segíteni olyan eszközökkel, amelyek arra lettek kitalálva, hogy ne csak jó, de szép is legyen az eredménye. Az élvédőket pontosan erre a célra találták ki annak idején, és a népszerűségük egy cseppet sem csökkent azóta!

Amennyiben élvédőket szeretne vásárolni, válasszon bennünket, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Telefon: +36305558069
+3624401564

Telefon: +36305558069
+3624401564
Elérhetőségek