Telefonszámunk

24/401-564; 30/555-80-69

Nyitvatartás

H-P: 7.00 - 16:30; Sz: 7:00 - 13:00

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Csempe, Padlólap

  Vezető európai csempe és padlólap gyártók termékei széles választékban, kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Széleskörű stílus és méretválaszték, megoldások a
  Read More
 • Szaniter áruk

  Az egyszerűtől az exkluzívig széles választékban rendelhetők, wc kagylók, mosdótálak, komplett fürdőszoba bútorok, fürdőkádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanyajtók.  Főbb partnereink:     
  Read More
 • Segédanyagok, Kemikáliák

  A burkoláshoz szükséges teljes körű termékválasztékkal állunk rendelkezésükre   Csempe ragasztók /Weber - Standard,Flexibilis,S1/, Mapei és Technocolor fugák, alapozók és tapadóhidak,
  Read More
 • Szerszámok

  Burkoló szerszámok és szerszám kiegészítők nagy válsztéka   Csempevágók és tartozékaik, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők,
  Read More
 • Élvédők, Burkolatváltók, Profilok

  Fém és műanyag élvédők, lépcső és speciális él profilok óriási szín és méretválasztékban, raktárról... Élvédők és burkolatváltók a burkolás utolsó lépéseihez!
  Read More
 • Szalagparketták

  Több vezető márka termékei óriási választékban…
  Read More

Az egyszerűtől az exkluzívig széles választékban rendelhetők, wc kagylók, mosdótálak, komplett fürdőszoba bútorok, fürdőkádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanyajtók. 

kádak

Főbb partnereink: 

szanilogos

 

 

01 Crystal

Felújítás, építkezés? Szerezze be tőlünk a szaniter árukat!

szaniter árukEgy építkezéskor vagy felújításkor gyakran okoz fejtörést az ingatlantulajdonosoknak, hogy honnan szerezzék be a munkálatokhoz szükséges alapanyagokat, mint például a szaniter árut.

 

Ha Ön is tanácstalan ezzel kapcsolatban, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

 

Cégünk a szaniter áruk kategóriájában is óriási választékkal várja a vevőket. Nálunk az egyszerűbb kádaktól kezdve, a manapság divatos modern kialakítású szaniter árukig bármit beszerezhet, így a fürdőjét könnyedén alakíthatja az ízléséhez, elképzeléseihez. Mielőtt megvásárolná tőlünk a kiszemelt szaniter árut, fontos, hogy pontosan mérje le a helyiséget, legyen tisztában a részletekkel, hogy minden kényelmesen elférjen. Emellett vegye figyelembe a vízvezeték helyét és kialakítását is, mert nem mindegyik szaniter áru szerelhető be bármelyik fürdőbe!

 

Alakítsa ki igényes és modern fürdőszobáját a mi termékeinkkel! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Telefon: +36305558069
+3624401564

Telefon: +36305558069
+3624401564
Elérhetőségek