Telefonszámunk

24/401-564; 30/555-80-69

Nyitvatartás

H-P: 7.00 - 16:30; Sz: 7:00 - 13:00

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Csempe, Padlólap

  Vezető európai csempe és padlólap gyártók termékei széles választékban, kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Széleskörű stílus és méretválaszték, megoldások a
  Read More
 • Szaniter áruk

  Az egyszerűtől az exkluzívig széles választékban rendelhetők, wc kagylók, mosdótálak, komplett fürdőszoba bútorok, fürdőkádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanyajtók.  Főbb partnereink:     
  Read More
 • Segédanyagok, Kemikáliák

  A burkoláshoz szükséges teljes körű termékválasztékkal állunk rendelkezésükre   Csempe ragasztók /Weber - Standard,Flexibilis,S1/, Mapei és Technocolor fugák, alapozók és tapadóhidak,
  Read More
 • Szerszámok

  Burkoló szerszámok és szerszám kiegészítők nagy válsztéka   Csempevágók és tartozékaik, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők,
  Read More
 • Élvédők, Burkolatváltók, Profilok

  Fém és műanyag élvédők, lépcső és speciális él profilok óriási szín és méretválasztékban, raktárról... Élvédők és burkolatváltók a burkolás utolsó lépéseihez!
  Read More
 • Szalagparketták

  Több vezető márka termékei óriási választékban…
  Read More

A burkoláshoz szükséges teljes körű termékválasztékkal állunk rendelkezésükre

logos3

 

Csempe ragasztók /Weber - Standard,Flexibilis,S1/, Mapei és Technocolor fugák, alapozók és tapadóhidak, kenhető fóliák, vízzáró szigetelések, zsákos beton és faljavító habarcsok

 

 

 

weberpaletta

Fugaszín azonos és standard szilikonok

 

Mapesil 99393.1322149095.1280.12800003864 mapei mapesil ac 160 silicone sealant magnolia 310ml

 

Kiegészítők nagy válsztéka

 

Csemperagasztók széles választékban!

csemperagaszto diagonalpluszA fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha burkolása esetén a legnépszerűbb megoldás a csempe, melyből óriási választék áll az érdeklődők rendelkezésére. Színek, formák és minták, de méret tekintetében is hatalmas a kínálat, nem beszélve az alapanyagokról. Már csak a megbízható csemperagasztó hiányzik ahhoz, hogy a burkolat tökéletesre sikerüljön.

csemperagasztó esetében is igaz, ahogyan a legtöbb terméknél, hogy a minősége hatással van a kész munka végeredményére is. Nem szabad tehát engedni a csábításnak és olcsóbb, valószínűleg silányabb ragasztóval beérni, mert hamar megbosszulja magát ez a döntés. A nem elég jó csemperagasztó ugyanis jócskán lerövidíti a burkolat élettartamát, illetve tönkreteszi a kész munkát. Az ilyen csemperagasztó hamarabb meglazul, a csempék pedig egyszerűen elválnak a faltól. Ez nem csupán bosszantó, de plusz munkát és persze plusz költségeket is jelent egyszerre.

Természetesen a minőség csak az egyik feltétele annak, hogy valaki igazán jó csemperagasztót vásároljon. Ezen túl még ott vannak azok a jellemzők is, amik meghatározzák, hogy milyen típusú ragasztóra van szükség. Minden burkolás más, attól függően, hogy milyen csempéket használnak fel hozzá. Figyelembe kell venni a csempék méretét, azt, hogy milyen az alapanyaguk és az is fontos, hogy a felület mekkora, milyen a jellege, végül azt is vegyük számításba, hogy kültéren vagy beltéren kell burkolni. A csemperagasztóval ezek alapján lehet színvonalas munkát és igazán erős rögzítést létrehozni.

A legjobb eredmény érdekében kérje ki szakember tanácsát, illetve magát a munkát is bízza hozzáértő mesteremberre! A burkolás kellékeit, a legjobb csemperagasztókat be tudja szerezni üzletünkből. Keressen fel bennünket bizalommal, és vásárolja meg termékeinket kedvező áron! Segítségre van szüksége? Kollégáink válaszolnak felmerülő kérdéseire a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

Neves gyártók segédanyagai hidegburkoláshoz

diagonalplusz.hu.19novA hidegburkolás az építkezés és számos felújítás egyik kihagyhatatlan munkafázisa, amihez a burkolatra és a lerakásához való segédanyagokra egyaránt szükség van. Egy fürdőszoba csempézése, konyhai padló burkolása, teraszburkolás vagy a kisebb-nagyobb javítások elvégzése akár saját kezűleg is elvégezhető, ha nem szeretne valaki szakembert hívni.

Áruházunkban nemcsak burkolatot tud vásárolni, de a hidegburkoláshoz nélkülözhetetlen segédanyagokat is be tudja szerezni! Mik azok a termékek, amiket meg tud vásárolni a kínálatunkból? A ragasztókat éppen úgy megtalálja, mint a habarcsot, a vízzáró szigetelést, a fugát vagy a kenhető fóliát. Kedvező áron megvásárolhatja az összes szükséges segédanyagot, amivel elvégezheti a szükséges javításokat, kiegészítéseket a burkolaton, ha úgy érzi, hogy a feladattal Ön szeretne megbirkózni.

Válogasson minőségi, márkás termékeinkből és legyen Ön is egyike az elégedett és visszatérő vásárlóinknak! Kollégáink várják megkeresését, hogy segítsenek eligazodni termékeink között!

 


Elérhetõségek
Telefon: +36305558069
+3624401564

Telefon: +36305558069
+3624401564
Elérhetőségek