Telefonszámunk

24/401-564; 30/555-80-69

Nyitvatartás

H-P: 7.00 - 16:30; Sz: 7:00 - 13:00

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Csempe, Padlólap

  Vezető európai csempe és padlólap gyártók termékei széles választékban, kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Széleskörű stílus és méretválaszték, megoldások a
  Read More
 • Szaniter áruk

  Az egyszerűtől az exkluzívig széles választékban rendelhetők, wc kagylók, mosdótálak, komplett fürdőszoba bútorok, fürdőkádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanyajtók.  Főbb partnereink:     
  Read More
 • Segédanyagok, Kemikáliák

  A burkoláshoz szükséges teljes körű termékválasztékkal állunk rendelkezésükre   Csempe ragasztók /Weber - Standard,Flexibilis,S1/, Mapei és Technocolor fugák, alapozók és tapadóhidak,
  Read More
 • Szerszámok

  Burkoló szerszámok és szerszám kiegészítők nagy válsztéka   Csempevágók és tartozékaik, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők,
  Read More
 • Élvédők, Burkolatváltók, Profilok

  Fém és műanyag élvédők, lépcső és speciális él profilok óriási szín és méretválasztékban, raktárról... Élvédők és burkolatváltók a burkolás utolsó lépéseihez!
  Read More
 • Szalagparketták

  Több vezető márka termékei óriási választékban…
  Read More

Burkoló szerszámok és szerszám kiegészítők nagy válsztéka

 

Csempevágók és tartozékaik, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők, keverőgépek, keverőszárak és még számos elengedhetetlen szerszám és kiegészítő burkolómunkákhoz

 

Kellékek

 

Raimondi klipszek, fuga ékek, fuga keresztek és további számos burkolási kiegészítő

klipsz

 

 

Burkoló szerszámok, amelyek megkönnyítik a profi munkavégzést!

burkoló szerszámokOlyan megbízható céget keres, amely a csempék, padlók, a szaniter áruk, a segédanyagok és kemikáliák, az élvédők és burkolatváltók, valamint a szalagparketták mellett burkoló szerszámok értékesítésével is foglalkozik? Ne kutakodjon tovább, hiszen nálunk mindent megvásárolhat építkezéshez / felújításhoz / barkácsoláshoz, ráadásul roppant kedvező áron! Immáron két évtizede állunk ügyfeleink rendelkezésére, az általunk kínált termékek minőségében így garantáltan nem csalódhat! 

Ennek megfelelően cégünk burkoló szerszámok, illetve szerszám kiegészítők nagy választékával várja az érdeklődőket. Kínálatunkban csempevágók és azok tartozékai, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők, keverőgépek, keverőszárak és még számos elengedhetetlen szerszám és kiegészítő megtalálható, ami valóban elengedhetetlen a burkolómunkákhoz. Burkoló szerszámaink között emellett raimondi klipszek, fuga ékek, fuga keresztek és további burkolási kiegészítők is elérhetőek. 

Burkoló szerszámainkat ajánljuk profi építőipari kivitelezők számára vagy éppen magánszemélyeknek is. Ön is szeret otthon barkácsolni? Szeretné régi, kopott és elhasznált szerszámkészletét új, márkás kiegészítőkkel bővíteni? Vásároljon tőlünk! Olyan új eszközökkel gazdagodhat, ha tőlünk szerzi be a szükséges burkoló szerszámokat, amelyek megkönnyítik és a lerövidítik a rugalmas munkavégzést.

Amennyiben profi, szakértő segítségre van szüksége, hogy dönteni tudjon az ideális burkoló szerszám kiválasztásában, keresse bizalommal szakértő kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Weboldalunkon közelebbről megismerheti termékeinket, szaküzletünkben pedig személyesen is megtekintheti azokat. Tőlünk olyan szerszámokat szerezhet be, amelyeket garantáltan hosszú évekig használhat, a munkavégzés során soha nem hagyják cserben, illetve segítik a profi kivitelezésben. A nagy szaktudásnak és a modern szerszámoknak is köszönhetően az elvégzett munka a lehető legnagyobb elégedettséggel tölti majd el megrendelőit, akiket aztán később visszatérő ügyfelei között tudhat. Forduljon hozzánk bizalommal!

 


Elérhetõségek
Telefon: +36305558069
+3624401564

Telefon: +36305558069
+3624401564
Elérhetőségek